Studio8 Architecture

Lyall Bay Alterations & Additions

Lyal-Bay-AlterationsAdiitions

Lyall Bay Alterations & Additions

The back of the house was originally a typical "lean-to" kitchen and Laundry with no direct access to the back yard.

This project involved rebuilding the back of the house with a "cathedral" sloping ceiling to a new open plan Dining/Famiy/Kitchen area, which flows out onto the sunny and sheltered deck. Masses of light flood this space and it has become a functional family area with comfortable entertaining options.

 


We LOVE the space and find it amusing when friends jaws drop when they come in. It really is so different and we love it, so thank you so much.
— Owners

Features

  • Addition of new living/dining/kitchen.
  • 'Cathedral' sloping ceilings in living
  • Sliding & bifold doors out to large outdoor living spaces
  • New ensuite to master bedroom
  • Skylights to bring in more light into the various spaces.

Date Completed: February 2015


More Projects